Kylplatta Laptop TARGUS Chill Mat 15-17"


Kylplatta Laptop TARGUS Chill Mat 15-17
Art.nr. 12950606
Minsta antal: 1 st

Targus Lap Chill Mat ger en bekväm och ergonomisk arbetsyta som håller dig och din bärbara dator sval. Chill-mattan vilar i ditt knä och sprider värmen som genereras av den bärbara datorn med hjälp av dubbla fläktar som ger ventilation, som kan hindras om den bärbara datorn används på en kudde eller täcke. Anslut enkelt USB-kontakten till den bärbara datorn för att aktivera kylningen. Den ergonomiska lutningen gör det enkelt att skriva medan det mjuka neoprenmaterialet ger dämpad komfort i knät. Den öppna designen gör att fläktarna kan arbeta tyst och stimulerar ett konstant luftflöde. Fyra gummiprickar på kylmattans framsida förhindrar att den bärbara datorn glider. Den vinklade designen i kombination med en mjuk neoprenkonstruktion garanterar maximal komfort under längre användningsperioder och gör användningen av din bärbara dator till en trevlig upplevelse.
-
- Skyddar knä- eller arbetsytan från värme som genereras av den bärbara datorn
- Dubbla fläktar hjälper till att sprida värmen i en bärbar dator för förbättrad funktionalitet och förlänger även livslängden på datorn
- Ergonomisk lutning höjer baksidan av den bärbara datorn till en bekvämare skrivposition
- Mjuk neoprenexteriör gör den extra bekväm i knät
- Fläkthastighet: 1900 RPM
- Mått och vikt: B 38 x D 31.9 x H 5.4 cm
- Vikt: 950 g -

Pris 399,00 kr

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Targus®

Att bära framgång kräver elegans och det är precis vad Targus erbjuder. För vem älskar inte mobilitet, användarvänlighet, kvalitet och elegans. Targus produkter har låg vikt och strömlinjeformad design, vilket gör att de är extremt lätta att bära med sig. De innovativa lösningarna och det stilmedvetna materialvalet ger form och funktion i en klass för sig. Alla Targus-väskor har livstidsgaranti!


Visa samtliga produkter från Targus®
Leverantörens artikelnummer AWE55GL
EAN 5051794027297
Varumärke Targus
Leveranstid 10 dagar
Vikt 1.000 kg
Volym 2.000 cdm
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.