Shiners


Art.nr. 222
Minsta antal: 250 st

Cykellysen perfekta för tryck av logotyp. Sveriges mest sålda cykellampa? Cykellyset är en fantastisk profilprodukt med många olika användningsområden, till exempel som giveaway på mässor eller under events men även som en prisvärd present till kunder eller anställda. Shiners karaktäristiska design gör det möjligt att snyggt profilera ovansidan av lyset med er logga och förknippa varumärket med säkerhet och hälsa! Lysena har försetts med superstarka LED-dioder så att användaren syns ordentligt i trafiken. Syns på över 600 meters avstånd. Fastsättningen med gummiband gör det enkelt att fästa lysena stadigt på en cykel, en barnvagn eller ett hundkoppel. Den kan även fästas på jackor eller andra ytterkläder. Lysena är vädertåliga och kan användas året om. Lossa skruvarna på undersidan för att byta batterier. 3 funktioner - Snabbt blinkande, blinkande och fast sken.
Innehåll: 1 framlampa (vit LED) & 1 baklampa (röd LED). Ordinarie leveranstid: 5-6 veckor. Minsta antal för egen färg: 1500 par.

Pris

Antal 250 500 1000 2500 5000
Pris/st 59,50 54,00 51,00 49,70 46,85

Märkning


Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Bookman Promotion

Specialister på profilprodukter inom cykel, visibility och sport. Med Bookman Promotion som leverantör kan du vara säker på att produkterna uppfyller aktuella lagar, bestämmelser och standarder.


Visa samtliga produkter från Bookman Promotion
Dimensioner 32 mm diameter
Material ABS plastic, plastic bag
Förpackning Zip lock påse
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.